Over ons

Wie zijn wij?

Al sinds 1960 is World Present een betrouwbaar adres voor al uw promotionele artikelen. Of u nu op zoek bent naar een leuke gadget of give away voor beurzen of evenementen, een eindejaarsgeschenk voor uw relaties of gepaste bedrijfskleding voor uw werknemers, wij denken graag met u mee om samen tot een juiste invulling te komen. Ons verkoopteam kan u telefonisch, per mail of in onze showroom voorzien van een eerlijk advies.

Promotionele artikelen en textiel bedrukken we met uw eigen logo of ontwerp, wat een grote meerwaarde geeft voor uw naamsbekendheid of merkpositionering. We beschikken over een eigen studio afdeling en drukkerij, waar we veelal van onze producten zelf bedrukken. Hierdoor is het voor ons mogelijk om producten van topkwaliteit te leveren.

U bent van harte welkom in onze showroom in Weert om nieuwe ideeën op te doen, de koffie staat voor u klaar!

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur (buiten kantoortijden op afspraak).

Hoe te bestellen

Als u een bestelling wilt plaatsen dient u rekening te houden met een aantal zaken.
De levertijd van onbedrukte artikelen is, mits op voorraad, circa 2-5 werkdagen en van bedrukte artikelen circa 10-15 werkdagen. Voor bedrukte artikelen kunt u het artwork op de bestelpagina uploaden of via email digitaal aanleveren. De betaling is voor particulieren altijd vooruit of via creditcard. Bedrijven en instellingen kunnen op rekening bestellen met een betaling binnen 14 dagen netto.

Code of Conduct - Platform Promotional Products

De vereniging Platform Promotional Products (PPP) is een brancheorganisatie en heeft zich ten doel gesteld de belangen te behartigen van bedrijven en organisaties met als hoofdactiviteit het bedenken, inkopen, veredelen en/of vermarkten van promotionele artikelen.

Neem contact met ons op

Error 404