Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw bedrijf? WorldPresent is gespecialiseerd in het drukken van t-shirts en maakt bedrijfskleding met kwaliteit. Wij bedrukken uw bedrijfskleding met uw logo en overige gegevens. WorldPresent kan het bedrijfslogo op verschillende manieren aanbrengen op uw bedrijfskleding. Vraag daarom snel naar onze mogelijkheden.

WorldPresent bedrukt alle soorten bedrijfskleding. Wij beschikken over verschillende technieken om de bedrijfskleding van uw bedrijfslogo te voorzien. Deze technieken bestaan uit sublimatie, zeefdruk, tampon-druk, borduren, blind- en folie-druk en laser-graveren. WorldPresent bespreekt samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijfskleding voor een optimaal resultaat. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en eisen aan het bedrukken van uw bedrijfskleding.

Wilt u uw bedrijfskleding laten drukken in onze drukkerij? Iedere techniek heeft voor- en nadelen. De ene techniek is goedkoop, de andere techniek blijft langer zichtbaar na het wassen van uw bedrijfskleding. Neem snel contact op met WorldPresent en bekijk wat de beste optie is voor uw bedrijfs-kleding. Bekijk gerust het assortiment op onze site of neem een kijkje in de showroom van WorldPresent. Dankzij onze vele mogelijkheden vindt u altijd een techniek die perfect past bij u!

Neem contact met ons op

Error 404